ŽENSKE OBLEKE »  Ženske funkcionalne obleke »  RamonaM. - roza

RamonaM. - roza

KRATKE HLAČE

Cena: 125,00 EUR
Akcijska cena: 88,00 EUR
Koda izdelka: 13135-0-310

TEHNOLOGIJE

Telesna aktivnost in posledično nastajanje toplote in znoja pospešuje razmnoževanje bakterij in neprijetnih vonjav. Produkti, opremljeni z znakom "Sanitized" delujejo proti nastajanju neprijetnih vonjav in bakterij.
Bi-stretch sedežni vložki v naši hlačah nudijo povečano udobje zaradi ekstremne raztegljivosti.
Izdelki z „Bluesign approved fabric“ znakom so izdelani v skladu s standardi Bluesign. To pomeni varnost za potrošnika, saj garantira prijaznost do kože in odsotnost škodljivih snovi v tekstilu. Bluesign pomeni inovativno proizvodnjo z minimalnimi vplivi na okolje in čimmanjšo porabo materialov in energije. Je sinonim za High-tech in udobje: Brezkompromisna funkcionalnost in kvaliteta garatira dobro počutje!
HD ERG vložek za zahtevne kolesarke in kolesarje, ki zahtevajo visoko tehnološka kolesarska oblačila. Ta vložek omogoča maksimalno udobje na dolgih vožnjah. Gosta in večslojna pena garantirata zaščito pred vibracijami in skrbita za enakomerno obremenitev na stičnih točkah s sedežem. Poglobitev v sredini razbremenjuje področje perinealnega področja. Vložek ima oblikovana krila, kar optimira udobje in prilagajanje sedežu. odpovedali smo se površinskim šivom, da bi preprečili drgnjenje kože. Vložek je opremljen z TRS peno ki je perforirana s 5mm izrezi zaradi česar je material lažji, bolje prepušče vlago, je bolj elastičen in udoben. Hitro sušeč Coolmax material omogoča hiter transport znoja in zagotavlja suh, prijeten občutek.
Polystretch
V obleko vdelan raztegljiv vložek, ki omogoča optimalno gibanje pri športu.
Pri hlačah lahko z integriranim sistemom individualno nastavimo obseg v pasu.